Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
2.00
2 stars: Prost
4 pareri

Gel de dus Axe Wild Pink Pepper 400ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cea mai recenta adaugire la petrecerile de vineri care va ajuta cu siguranta femeia din visele tale sa observe: Axe. Daca trebuie sa iei initiativa, Axe cu siguranta nu te va dezamagi. Printre produsele noastre, veti gasi parfumuri irezistibile care nu vor face decat sa adauge aspectului dumneavoastra. Pentru a va atrage maximul, incercati produsele AXE sa fiti cu adevarat dvs.

Natura poate fi plina de distractie, lucruri salbatice si neasteptate! Gelul nostru de dus Axe Wild Fresh Bergamot & Pink Pepper este inspirat de natura. Am cautat cele mai salbatice, mai exotice si mai neasteptate ingrediente pentru a pune ceva cu adevarat unic in mainile tale. Imaginati-va un gel de dus cu un miros fantastic de lemn, pacalit cu note de stejar si bergamota! Ei bine, Axe Wild Fresh Bergamot & Pink Pepper este doar asta!

Gelul de dus Ax Wild Fresh Bergamot & Pink Pepper are garantat un parfum masculin, oferind in acelasi timp o experienta racoritoare.

Caracteristici:

- Parfum exotic
- Parfum lemnos
- Parfum masculin
- Gel de dus pentru barbati
- Sentiment racoritor

Important! Produsul de mai sus este un produs de sanatate si igiena. Daca ambalajul a fost deschis sau exista semne de testare pe produs, dreptul de retragere de 14 zile expira.

Ambalaj: 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura