Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
2.00
2 stars: Prost
4 pareri

Gel de dus Ice Breaker Axe 400ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
S-ar putea sa fiti un tip de crestere timpurie, dar ati putea fi si o bufnita de noapte. De fapt, nu conteaza deloc ... Nimeni nu se ridica pentru a intra in cea mai buna forma imediat. Solutia este parfumul extraordinar de proaspat al gelului de dus pentru barbati AXE Ice Breaker, salvie rece si mandarina. Nu va putem promite ca veti iesi din pat mai usor, dar sunteti sigur ca veti fi improspatati la dus.

Gelul de dus AXE Ice Breaker nu numai ca va curata pielea, ci va ajuta si sa va incepeti ziua libera! Lasati-va in magia parfumata de salvie si aduceti cea mai buna forma! Nici nu ai timp sa faci un dus dimineata" Nu va faceti griji, am venit cu ceva si pentru asta! Gelul de dus AXE Ice Breaker nu este doar un gel de dus. Il puteti folosi ca gel de dus, va puteti spala fata cu el si chiar il puteti folosi pentru spalarea parului!

Sigur: este 3 in 1!

Caracteristici ale produsului:

- parfum rece de salvie si mandarina
- senzatie racoritoare
- se paote utiliza si pentru dusuri rapide
- Se reimprospateaza instantaneu
- 3 in 1: se foloseste pe corp, fata sau chiar si pe par!
- Testat dermatologic

Important! Produsul de mai sus este un produs de sanatate si igiena. Daca ambalajul a fost deschis sau exista semne de testare pe produs, dreptul de retragere de 14 zile expira

Ambalaj: 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura