Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
2.00
2 stars: Prost
4 pareri

Rezerve odorizant Air Wick Freshmatic + aparat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

91 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Este acasa primul lucru la care te gandesti dupa o zi lunga, un weekend departe sau o calatorie lunga? In momentul In care intri pe usa poti simti mirosul casei. Casa ta are o personalitate pe care o modelezi. Air Wick te ajuta sa scrii povestea casei tale. Colectia Air Wick Life Scents este una dintre primele familii de parfumuri in continua schimbare care te fac sa te simti ca acasa, simtul proaspat al aerului. Parfumul pe mai multe niveluri iti aminteste in permanenta de ce iubesti aceasta camera si ii evoca atmosfera. Deoarece notele de parfum se schimba constant, veti simti intotdeauna un parfum proaspat in aer.
Air Wick Freshmatic emite nori proaspeti de pulverizare la intervale regulate pentru a mentine parfumul casei dvs. mereu primitor. Inconjurati-va cu frumusetea neatinsa a unei oaze turcoaz si bucurati-va de parfumul lemnului insorit, briza apei de mare si briza calduta. Setati intensitatea parfumului dorit si bucurati-va de parfum pana la 60 de zile cu cea mai mica intensitate a parfumului. Cititi si pastrati cu atentie instructiunile de siguranta inainte de utilizare.

Caracteristici:
- Baterie, usor de utilizat, forma ideala
- O gama larga de parfumuri disponibile separat
- Neutralizeaza mirosurile si face casa ta parfumata
- Life Scents - cu un parfum in continua schimbare
- Poate fi asezat pe un raft, dar poate fi, de asemenea, atarnat de un perete
- Ofera un miros placut continuu pana la 60 de zile la un nivel minim
- 3 niveluri de intensitate a mirosului
- Pachetul include baterii

Continutul pachetului:
- Air Wick Freshmatic Odorizant de aer automat
- Rezerva cu aroma Briza hainelor in aer proaspat spalate
- Rezerva cu aroma hainelor proaspat spalate
- Rezerva cu aroma Briza de primavara
- Rezerva cu aroma de Floare de cires
- Rezerva cu aroma de Frezie si Iasomnie
- Rezerva cu aroma de Levandula
- Rezerva cu aroma de Bumbac Proaspat

Cum pornesc si reincarc Airmick Freshmatic?
1. Deschideti dispozitivul: apasati butonul din spatele dispozitivului si deschideti partea din fata a dispozitivului. Asigurati-va ca nu acoperiti partea din fata a aparatului cu mainile.
2. Asigurati-va ca butonul comutator de pe partea din spate a dispozitivului este oprit. Introduceti cele doua baterii AA / LR6 cu polaritatea corecta.
3. Inainte de a introduce reumplerea Freshmatic in dispozitiv, asigurati-va ca intrerupatorul rosu intern este in pozitia corecta. Daca nu gasiti acest lucru adecvat, glisati comutatorul rosu. Apoi introduceti reumplerea Freshmatic in dispozitiv cu duza orientata spre exterior.
4. Inchideti dispozitivul. Nu indreptati Freshmatic catre fata. Setati controlul parfumului pe partea din spate a aparatului la un nivel scazut, mediu sau ridicat de parfum, dupa cum este necesar. Dupa activare, dispozitivul pulverizeaza automat unul dupa 15 secunde. Daca nu pulverizati, opriti aparatul si verificati daca pasii 2 si 3 au fost efectuati corect inainte de a repeta pasul 4. Contactati serviciul clienti, daca este necesar.
5. Asezati dispozitivul in locatia selectata; asigurati-va ca are o inaltime de cel putin 2 metri. Nu-l indrepta spre fata ta.
6. Daca rezerva se termina, dispozitivul nu va mai functiona. Tinand dispozitivul in directia opusa fetei, setati comutatorul lateral in pozitia oprita. Inlocuiti reumplerea Air Wick Freshmatic asa cum este descris mai sus.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura