Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
2.00
2 stars: Prost
4 pareri

Detergent dezinfectant pentru toaleta Calgon Extra 750ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Gelul de igiena Calgon combina protectia la scara cu ingrediente antibacteriene pentru a ucide 99,9% din bacteriile din masina de spalat. Folositi Calgon Hygiene Gel pentru toate spalarile pentru a va proteja impotriva calcarului.

Protectie antibacteriana: Folositi gelul de igiena Calgon intr-o spalare goala in fiecare luna pentru a ucide 99,9% din bacterii si pentru a va mentine masina de spalat igienica curata.

Caracteristici:
- Ucide 99,9% din bacterii
- Testat: EN13697 (60 minute la 40 C spalare)
- 1 capac pentru apa dura medie
- 1 si 2/3 capsule pentru apa foarte dura

Cititi inainte de utilizare si urmati instructiunile si avertismentele produsului.

Avertizari:
Provoaca iritarea grava a ochilor si iritarea pielii. Nociv pentru viata acvatica cu efecte de lunga durata. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu intrati in ochi, pe piele sau pe haine. Spalati-va bine mainile dupa utilizare. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de cateva minute. Scoateti lentilele de contact, daca sunt prezente si usor de facut. Continuati sa clatiti. Ingerare: Daca va simtiti rau, solicitati imediat sfatul medicului si aratati acest recipient sau eticheta. Eliminati recipientul / continutul ca deseu in conformitate cu reglementarile nationale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura