Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
2.00
2 stars: Prost
4 pareri

Spray cu agenti anti-mucegai Sava 500ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Agentul anti-mucegai Savo indeparteaza in mod eficient toate tipurile de mucegai si ciuperci si ofera o alba stralucitoare. Il puteti folosi pe pereti, placi, ceramica si chituri, tencuieli, precum si piatra, smalt, plastic, acril, silicon, cauciuc si suprafete din otel inoxidabil. Perioada de valabilitate: 540 de zile

Ce este mucegaiul si cum il puteti preveni?

Mucegaiul este ceva cu care nimeni nu vrea sa traiasca acasa! Mucegaiul este de fapt o ciuperca microscopica si poate aparea intr-o varietate de forme. Cel mai adesea se formeaza intr-un spatiu inchis in care aerul este umed si suprafetele sunt umede. Putem gasi mai multe soiuri care se pot distinge prin culoarea lor laica. Cea mai comuna forma de mucegai in gospodarii este maro sau negru, dar poate sa apara o alta nuanta de albastru sau verde. Daca nu ramane ascuns (cum ar fi in spatele tapetului sau a mobilierului), petele vor aparea adesea pe pereti, rame de ferestre si alte suprafete predispuse la mucegai.

Cum se previne mucegaiul?

Iata cateva sfaturi care pot ajuta la prevenirea cresterii mucegaiului in casa ta:

- Nu va uscati hainele in interior. Daca nu aveti ocazia sa faceti acest lucru si va uscati hainele in uscatorul de haine din apartament, asigurati intotdeauna o ventilatie buna.
- Chiar si o cantitate mica de caldura reduce condensul, contribuind la mentinerea uscarii peretilor si ferestrelor. Un incalzitor de prosoape, o oglinda incalzita sau incalzirea prin pardoseala pot fi ideale pentru incaperile umede. Acest lucru va face apartamentul dvs. mai putin predispus la mucegai.
- Daca puteti, poate doriti sa trageti mobilierul de baie si dormitor la doar cativa centimetri de pereti, in loc sa le impingeti strans de perete. Acest lucru ajuta aerul sa curga in zonele din spatele mobilierului si impiedica condensarea umezelii si peretele sa se ude.

Indepartati matrita existenta:

Desi este important sa stiti cum sa preveniti mucegaiul, merita sa stiti cum sa indepartati mucegaiul care s-a dezvoltat deja in casa dvs. Cea mai usoara solutie pentru aceasta este spray-ul special Savo pentru indepartarea matritei.
Majoritatea produselor pentru indepartarea mucegaiului au un efect foarte puternic, deci este important sa lucrati cu o fereastra deschisa in timp ce scapati de murdaria umeda si mucegaita. Ventilatia ajuta la ameliorarea mirosurilor neplacute si, de asemenea, accelereaza uscarea zonelor cu probleme tratate chimic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura