Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
1.00
1 stars: Fara rating
2 pareri

Servetele umede universale Dettol Power Fresh 32buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Nemilos cu pete de grasime. Omoara 99,9% din bacterii si virusi. Putere tripla de curatare impotriva grasimilor din bucatarie, a resturilor alimentare arse si a murdariei din baie. Lasa un miros proaspat.

Caracteristici:

- S-a dovedit a fi un bun antibacterian, de asemenea ele ucid bacteriile
- 32 buc / pachet

Aplicabil: Pentru blaturi de lucru, suprafete de bucatarie, chiuvete de bucatarie, dusuri, scaune de toaleta, cazi si robinete, dispozitive electronice, jucarii pentru copii.

Ghidul utilizatorului:

Potrivit pentru dezinfectarea suprafetei, concentrat lichid, pentru uz rezidential. Stergeti suprafata cu o carpa imbibata cu dezinfectant, astfel incat sa nu ramana parti netratate si lasati sa actioneze pentru timpul de expunere prescris. Dupa expirarea timpului de expunere, suprafata tratata poate fi clatita cu apa potabila, daca este necesar. Timp minim de expunere: 5 minute pentru efectul selectiv virucid si bactericid (MRSA), 15 minute pentru efectul levuricid. Suprafata trebuie mentinuta umeda in timpul expunerii!

Cititi si urmati instructiunile si avertismentele produsului inainte de utilizare.

Avertismente:

Cititi informatiile de pe eticheta inainte de utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor. Pentru sfaturi medicale, pastrati la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se utiliza cu alti agenti de curatare si dezinfectare! La sfarsitul perioadei de expunere, reziduurile produsului trebuie indepartate de pe suprafetele tratate prin clatire completa cu apa potabila. In cazul suprafetelor in contact direct cu alimentele, trebuie verificata eficacitatea clatirii. In timpul utilizarii corespunzatoare, trebuie sa se asigure ca produsele alimentare nu intra in contact cu substanta sau cu reziduurile sau deseurile acesteia. nu le contaminati.

Produsul trebuie depozitat in ambalajul sau original, separat de alimente. Alimentele sau bauturile contaminate cu produsul nu trebuie utilizate pentru consumul uman. In caz de contact cu pielea, spalati zona afectata cu apa, sunati la medic daca este necesar. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu multa apa. Obtineti imediat asistenta medicala. Daca vaporii sunt inhalati, treceti la aer proaspat si pastrati-l in repaus. Sunati la medic daca este necesar. Tratarea reziduurilor de produse si a deseurilor de ambalaje este reglementata de reglementarea relevanta. Nu permiteti produsului sa ajunga la apa subterana, cursul de apa, solul sau sistemul de canalizare. Carpele de uscare trebuie colectate si depozitate intr-un recipient adecvat pentru deseuri pana la eliminare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura