Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
2.00
2 stars: Prost
4 pareri

Lotiune de corp Dove Essential Hourishment 400ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Dezvoltat pentru pielea uscata, Dove Essential Nourishment Body Lotion contine un ingredient activ unic DeepCare Complex, o combinatie de nutrienti naturali ai pielii si uleiuri esentiale bogate pentru a ajuta la imbunatatirea starii pielii. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati aceasta lotiune hidratanta pentru corp ca parte a rutinei zilnice de ingrijire a pielii Dove.

Caracteristici ale produsului:

- Lotiune de corp bogata pentru pielea uscata
- Va ajuta sa va mentineti pielea moale si neteda mult timp
- Ajuta la imbunatatirea starii pielii
- Contine ingredient activ unic DeepCare Complex, ingrediente naturale care hranesc pielea
- Pentru uz zilnic

Pielea frumoasa ofera incredere in sine. De aceea, linia noastra de produse pentru ingrijirea corpului ofera ingrijiri rasfatate sub forma de uleiuri matasoase, lotiuni catifelate pentru corp si creme care fac din rutina de zi cu zi o placere
Cea mai buna rutina de ingrijire a corpului nu este doar despre ingrijirea pielii - ar trebui sa fie o placere. La urma urmei, cand ne-am putea scufunda in rasfat, daca nu atunci cand netezim ceva delicat in piele? In aceasta zi, avem ocazia sa ne reconectam cu corpurile noastre si sa ne apreciem frumusetea.

Important! Produsul de mai sus este un produs de sanatate si igiena. Daca ambalajul a fost deschis sau exista semne de testare pe produs, dreptul de retragere de 14 zile expira.

Pentru cine: Unisex
Ambalaj: 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura