Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
2.00
2 stars: Prost
4 pareri

Gel de dus cu musetel si miere Baba 750ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Termenul compresa de musetel este sinonim cu cuvintele ingrijitoare ale mamei sau bunicii noastre. La fel si ceaiul de miere. Acestea sunt de fapt simboluri ale iubirii protectoare. Ingrijirea este, de asemenea, esenta gelului de dus Baba cu musetel si miere.

Ne putem ingriji de noi insine si de intreaga familie cu parfumul sau delicios, in fiecare zi. PH prietenos cu pielea, testat dermatologic. Poate fi folosit si pentru scaldat si spalarea mainilor.

Bebelusul iconic albastru si alb cu buline ofera ingrijire blanda familiilor maghiare in viata lor de zi cu zi din 1920. Cu ingredientele si parfumurile sale cunoscute, Baba este o alegere cu adevarat inteligenta, potrivita pentru toti membrii familiei. Totul a inceput cu meritul celebru sapun Lanolinos, dar astazi acopera o gama larga de produse: baie de spuma, sampon, lotiune pentru corp, sapun, sapun lichid si deodorant. Mai mult, gelurile de dus Baba sunt favoritele maghiarilor, marca fiind lider de piata in categorie de multi ani. Nu este de mirare, intrucat adevaratul ramazuri incepe in timpul scaldatului de seara, cand copiii sunt scufundati in lumea lor fantezista si intra intr-o stare sufleteasca mai fericita - si acesta este momentul copilului in sine. Misiunea Baby este de a aduce parintii si copiii mai aproape prin joc usor. Traiasca ramazuri!

Caracteristici:

- Musetel si miere
- Dimensiunea familiei
- pH prietenos cu pielea
- Testat dermatologic

Pentru cine?: Unisex
Mirosul: Musetel
Trimite mesaj
Din Gura in Gura